Wednesday, February 14, 2018

Mercats de Barcelona (Altres) descargar PDF Jordi Tolrà


Descargar PDF Leer en línea



Mercats de Barcelona ofereix una mirada nova i personal dels mercats de la ciutat, uns espais de relació i de comunicació ciutadana d'arrels històriques.

El llibre arranca amb una mirada àmplia que reflexa la tradició dels mercats de Barcelona, un patrimoni viu d'arrels històriques, amb els projectes d'Ildefons Cerdà i de l'alcalde Rius i Taulet, la influència de Gaudí i la modernització dels seus espais, les sales de venda i altres elements singulars.
Mercats de Barcelona retrata l'alegria del mercat urbà i els seus oficis en un capítol dedicat als productes i a l'atenció al client: les denominacions i especialitats; el tracte dels productes des que arriben fins que se'n van; les feines del mercat. Es fa un recorregut inèdit ple de colors i sabors pels enciams d'en Soley, el bacallà modern d'en Masclans, el marisc d'en Gil, la fruita Juny, la carn Olivella... així com pels productes vinguts d'arreu dels cinc continents.

Jordi Tolrà i Mabilon
Nascut a Yverdon (Suïssa) l'any 1963, ha estudiat Història a la UAB i ha treballat com a periodista des dels 21 anys. Actualment és el.
Mercats de Barcelona (Altres) libro Jordi Tolrà
Mercats de Barcelona (Altres) - PDF eBooks Online Free Download
Descargar Mercats de Barcelona (Altres) En Pdf

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.